Σε συλλήψεις αρκετών αλλοδαπών προέβησαν χθες κεντρικά Λιμεναρχεία και Αστυνομία σε διάφορα σημεία της χώρας.

Στη Χίο, συνελήφθη 20χρονος αλλοδαπός χθες το βράδυ, στη χερσαία ζώνη λιμένα Χίου, καθώς κατείχε παραποιημένο υπηρεσιακό σημείωμα έτερου ατόμου προκειμένου να ταξιδέψει στο λιμάνι του Πειραιά. Το Λιμεναρχείο διενεργεί προανάκριση.

Στη Πάτρα, το τμήμα αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της πόλης, συνέλαβε δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 24 και 30 ετών, όταν σε έλεγχο που τους έγινε, διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος προσπάθησε να διευκολύνει την 24χρονη να ταξιδέψει στο εξωτερικό με ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου.

Και στη Ηγουμενίτσα οι Αρχές συνέλαβαν έναν 35χρονο που νωρίς το πρωί βρέθηκε να έχει στη κατοχή του πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προσπαθώντας να μεταβεί λαθραία στο εξωτερικό.

Το Λιμεναρχείο της Ηγουμενίτσας συνέλαβε και έναν 43χρονο, που επίσης είχε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και προσπάθησε να βγει από τη χώρα, ενώ προχώρησαν και σε άλλες πέντε συλλήψεις ατόμων ηλικίας 24, 25, 26, 30 και 31 ετών. Ο 31χρονος και η 30χρονη είχαν κλεμμένα ταξιδιωτικά έγγραφα, ο 26χρονος πλαστά έγγραφα και η 24χρονη με τον 25χρονο, έγγραφα άλλων προσώπων, σε μια προσπάθεια να φύγουν στο εξωτερικό.