Το ολλανδικό γυάλινο «jukebox» θα βρεθεί στην πλατεία Συντάγματος την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου (12:00-20:00) για την ενίσχυση του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).

Πρόκειται για το ιδιαίτερα διαδεδομένο στο εξωτερικό ολλανδικό concept που κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη την περίοδο των Χριστουγέννων στήνει ένα γυάλινο σπίτι, μέσα στο οποίο γνωστοί DJ και ραδιοφωνικοί παραγωγοί παίζουν μουσική αφιλοκερδώς.

Στην Αθήνα το πρόγραμμα υλοποιείται υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Ολλανδίας και του δήμου Αθηναίων.

«Στις 29 Δεκεμβρίου συγκεντρώνουμε στην πλατεία Συντάγματος τρόφιμα μακράς διάρκειας (φρυγανιές, μπισκότα, ρύζι, μακαρόνια, όσπρια, λάδι, ζάχαρη, αλεύρι, σάλτσες, γάλα εβαπορέ, κονσέρβες, ελληνικό καφέ, είδη προσωπικής υγιεινής, φάρμακα κ.ά.), ενώ στις 30 Δεκεμβρίου συγκεντρώνουμε χρήματα, με στόχο τη στήριξη του έργου του ΚΥΑΔΑ» αναφέρει ο Δήμος.

Στις εκδηλώσεις θα συμμετάσχουν παραγωγοί ραδιοφωνικών σταθμών, ενώ το πρόγραμμα θα κλείσει στις 29 Δεκεμβρίου με τους Playmen και τη Xenia Ghali και στις 30 Δεκεμβρίου με τον Chris Child και τον DJ Steff Da Campo.