Με την εορταστική περίοδο να οδεύει προς την κορύφωσή της, ο δήμος Αθηναίων καλεί κατοίκους και επισκέπτες της πρωτεύουσας να συμμετάσχουν στο «ρεβεγιόν» της Πρωτοχρονιάς στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου στο Θησείο.

Το 2018 θα βρει τους Αθηναίους να διασκεδάζουν με φόντο τη φωταγωγημένη Ακρόπολη και υπό τους ήχους των μελωδιών της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, της Μαρίζας Ρίζου και του Πάνου Μουζουράκη, σε μοναδική μουσική παράσταση με την καλλιτεχνική υπογραφή των Γιάννη Κακλέα, Μανόλη Παντελιδάκη και Φρόσως Λύτρα και οικοδεσπότη τον παρουσιαστή Χρήστο Φερεντίνο.

Στην ανοιχτή πρόσκληση ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης υπόσχεται ότι οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη, καθώς ένας εντυπωσιακός πολυέλαιος θα δεσπόζει στο πλάι της σκηνής, ενώ αυτή θα πλημμυρίσει με το φως πολυάριθμων led οθονών.

Τη φιέστα θα ξεκινήσουν από νωρίς οι Batuca, οι Batala και οι Artventure, οι οποίοι με τα πνευστά και κρουστά τους θα δώσουν τον ρυθμό της βραδιάς, καθώς και οι Circus Dayz, ενώ το «παρών» θα δώσει και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου.

Εντωμεταξύ, αντίστοιχος εορταστικός… μαραθώνιος θα έχει στηθεί και στο Κέντρο Πολιτισμού-Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», με μουσική από τις 10:30 το βράδυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ η αλλαγή του έτους θα σηματοδοτηθεί από ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα πυροτεχνημάτων.

Παρόμοια εικόνα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, αφού τον ουρανό της συμπρωτεύουσας θα καλύψουν περισσότερα από 5.000 πυροτεχνήματα.