Τις τελευταίες δραματικές στιγμές πριν ξεψυχήσει το νεαρό κορίτσι που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της, διηγήθηκε ο γιατρός που την συνόδευσε στο ασθενοφόρο με κατεύθυνση το νοσοκομείο της Τρίπολης.

Η 17χρονη από την Γλάστρα Κλειτορίας στην Αχαΐα, αυτοπυροβολήθηκε με μία κυνηγετική καραμπίνα στο σπίτι όπου διέμενε με τον πατέρα της, τον παππού της και τα δύο της – μικρότερα - αδέρφια. Στη διαδρομή για το νοσοκομείο ζητούσε συγνώμη για τη πράξη της, με τον γιατρό στο ασθενοφόρο να κάνει τα πάντα για να κρατηθεί στη ζωή. Λίγο μετά την είσοδό της στο νοσοκομείο όμως εξέπνευσε, με τον γιατρό να συγκλονίζει με τα λόγια του για τις τελευταίες στιγμές του κοριτσιού.

«Αν μπορέσει κανείς να καταλάβει την αγωνία που βιώνει ένας γιατρός διακομίζοντας περιστατικά όπως το σημερινό στην Κλειτορία με την αυτοχειρία της κοπέλας… Επί 50 χιλιόμετρα προσπαθείς να κρατήσεις στη ζωή έναν νέο άνθρωπο. Εσύ και ο ασθενής που ψυχορραγεί. Και ο χρόνος σταματάει. Και τα χιλιόμετρα είναι αμέτρητα. Και πάντα λες έκανα σωστά; Άργησα; Μήπως; Ακούγεται τραγικό, δύσκολο, είναι όμως πιο πολύ από αυτό. Γιατί αυτό που σε νοιάζει εκείνες τις ώρες είναι ο ασθενής. Όσο κι αν τα χιλιόμετρα ολοένα και αυξάνουν»…

Η νεαρή κοπέλα φέρεται να πέρασε μία ερωτική απογοήτευση, ενώ και το διαζύγιο των γονιών της φαίνεται πως την είχε επηρεάσει.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα και μαρτυρίες ανθρώπων που τη γνώριζαν, η νεαρή κοπέλα ήταν υπερβολικά ευαίσθητη και το τελευταίο διάστημα είχε κλειστεί στον εαυτό της.

Πηγή: tempo24