Διατηρώντας σχέση συνεργασίας με τους δήμους Αγίας Παρασκευής, Χολαργού-Παπάγου, Κηφισιάς και Αιγάλεω η Politis Group παρέδωσε τρόφιμα -ποσότητα που ξεπερνά τον ενάμισι τόνο- με σκοπό να διανεμηθούν σε δημότες που αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες.

Οι συμπολίτες μας από τους 4 αυτούς δήμους απευθύνονται στους ιθύνοντες προκειμένου να προμηθευτούν γαλοπούλες και χοιρινό κρέας για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι τους, αλλά και τις πατροπαράδοτες βασιλόπιτες.

Μέρος της προσφοράς του Ομίλου πρόκειται να δοθεί και στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής Ιλισού στην Αθήνα για το γιορτινό γεύμα αγάπης και αλληλεγγύης που θα παραθέσει ανήμερα των Χριστουγέννων σε αστέγους, απόρους, μετανάστες και δεκάδες οικογένειες που ζουν στο όριο της φτώχειας.

Ο Όμιλος Πολίτη δραστηριοποιείται στον κλάδο της υπαίθριας διαφήμισης αφού διαχειρίζεται όλα τα Street furniture (στάσεις λεωφορείων), στις περισσότερες μεγάλες πόλεις της χώρας.

Τα έμπειρα συνεργεία του Ομίλου καθημερινά τοποθετούν, συντηρούν, καθαρίζουν, βάφουν τα στέγαστρα αναμονής επιβατών, ενώ δεν επιβαρύνουν οικονομικά αφενός τους δημότες και αφετέρου τον δήμο.

Το αντίθετο μάλιστα, αφού ο Όμιλος Πολίτη τοποθετεί τις διαφημίσεις εφόσον έχει πληρώσει μίσθωμα στον εκάστοτε δήμο.

Παράλληλα, ο όμιλος δραστηριοποιείται και στον τομέα του ραδιοφώνου με τους σταθμούς Sfera 102,2 FM και Μουσικό 98,6 FM και σε άλλους τομείς όπως το διαδίκτυο, ο τουρισμός κ.ά.

Πηγή: dimarxos.gr