Τρεις νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε μετά τη σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων λίγο μετά τις 15.00 το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό στο ύψος της Αγίας Πελαγίας.

Το δυστύχημα συνέβη περίπου στις 15.00 το μεσημέρι στον ΒΟΑΚ στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, όταν δυο αυτοκίνητα που κινούνταν σε διαφορετικό ρεύμα κυκλοφορίας το καθένα, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται συγκρούστηκαν.

Στο ένα όχημα επέβαιναν πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά, και στο έτερο αυτοκίνητο δύο άτομα. Οι τρεις γυναίκες ηλικίας ως 45 ετών έχασαν τη ζωή τους, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις επιβαίνοντες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο ΠΑΓΝΗ.

Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και ένα του «Χαμόγελου του Παιδιού», δύο οχήματα της Πυροσβεστικής και η Αστυνομία.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, γλίστρισε σε νερά της βροχής, εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» στο άλλο όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, οι δυο από τους νεκρούς είναι ζευγάρι. Πρόκειται για έναν νέο άνδρα με την αρραβωνιαστικιά του.

Η κοπέλα είχε έρθει μόνιμα Κρήτη προκειμένου να ζήσει με τον αρραβωνιαστικό της που έμενε στο νησί. Η τρίτη νεκρή είναι η μητέρα της κοπέλας. Ο άλλος επιβαίνων ο οποίος έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά και χαροπαλεύει στο νοσοκομείο είναι ο πατέρας της κοπέλας ενώ και η 14χρονη αδερφή της η οποία επέβαινε στο αυτοκίνητο έχει τραυματιστεί με κατάγματα στα πόδια. Τραγική ειρωνεία, η οικογένεια της νεκρής κοπέλας, μητέρα, πατέρας και αδερφή είχαν έρθει στην Κρήτη για να γνωρίσουν τον αρραβωνιαστικό.

Πηγή: zarpanews.grflashnews.gr, cretalive.gr