Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί αρκετά στην Πελοπόννησο και η αστυνομία έκανε μαζικές επιχειρήσεις προκειμένου να προχωρήσει σε προσαγωγές και συλλήψεις.

Οι αριθμοί των τελευταίων ημερών πραγματικά είναι εντυπωσιακοί καθώς, σύμφωνα με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, οι αστυνομικοί στη διάρκεια ελέγχων που έκαναν στους νομούς Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Μεσσηνίας και Λακωνίας προχώρησαν στην προσαγωγή 133 ατόμων και τελικά στη σύλληψη 78 για διάφορα αδικήματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν τρία άτομα για υποθέσεις ναρκωτικών, οκτώ για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, δώδεκα άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, ένα άτομο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Καλαμάτας για υπεξαίρεση και δύο ακόμη άτομα για παράβαση του υγειονομικού κανονισμού.

Παράλληλα, εξιχνιάστηκαν υποθέσεις κλοπών σε σπίτια στη Μεσσηνία, ενώ έγιναν και έλεγχοι σε 581 αυτοκίνητα όπου βεβαιώθηκαν 287 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Μάλιστα οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 16 ατόμων για παραβάσεις του ΚΟΚ.