Πλήθος διαδηλωτών βρέθηκαν και αυτήν την Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Αθηνών στη Λουκάρεως προκειμένου να διαμαρτυρηθούν κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.


Οι συγκεντρωμένοι, οι οποίοι βρίσκονται έξω από την κεντρική είσοδο των δικαστηρίων, κρατώντας τα πανό τους, φώναξαν τα συνθήματα τους κατά της Κυβέρνησης και των τραπεζών.
Στη συνέχεια η συγκέντρωση διαλύθηκε και πλέον οι διαδηλωτές κατευθύνονται στο μετρό, κλείνοντας την άνοδο της Αλεξάνδρας.

Να σημειωθείπως οι περισσότεροι είναι οργανωμένοι στα μπλοκ των κινημάτων και οργανώσεων της ΛΑΕ, του «Δεν Πληρώνω», της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΠΑΜΕ, του ΕΠΑΜ και αριστερών συλλογικοτήτων, ενώ ανάμεσα τους διακρίνεται και η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Νωρίτερα, το πρωί, μέλη της ΛΑΕ πραγματοποίησαν διαμαρτυρία σε συμβολαιογραφείο έξι της οδού Καποδιστρίου 18 στην Αθήνα καθώς επρόκειτο να πλειστηριάστει αγροτεμάχιο ευτελούς αξίας αλλά ματαιώθηκε.

Τέλος να πούμε ότι η συγκέντρωση είναι ειρηνική με την αστυνομία να βρίσκεται σε αρκετά μέτρα απόσταση ρυθμίζοντας απλά την κυκλοφορία.