Το πολύτιμο έργο και την αποστολή που επιτελεί το προσωπικό της Διοικήσεως Υποστηρίξεως Βάσεως (ΔΥΒ) του Στρατού Ξηράς, στον κρίσιμο τομέα της Διοικητικής Μερίμνης, σε συνδυασμό με την πλούσια ιστορία της παρουσίασε η Διοίκηση στον ειδικό χώρο του Γενικού Επιτελείου Στρατού, που διατίθεται για τον σκοπό αυτό.

Σε αυτό, με τη βοήθεια του απαραίτητου οπτικοακουστικού υλικού οι επισκέπτες, στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό κυρίως του ΓΕΣ, αλλά και των άλλων κλάδων, που υπηρετούν στο Στρατόπεδο «Παπάγου», παρακολούθησαν τις πάσης φύσης δραστηριότητες της ΔΥΒ, τις πρωτοβουλίες και τις συνέργειες για τις οποίες το προσωπικό της αισθάνονται υπερήφανοι. Επίσης οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για την περιοχή που εδρεύουν οι επί μέρους μονάδες της και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο έμβλημα του Σχηματισμού, απεικονίζoνται τα εμβλήματα των Σωμάτων Τεχνικού, Εφοδιασμού-Μεταφορών, Υλικού Πολέμου και Υγειονομικού, με τα κλειδιά, τα φτερά, τη φαρέτρα και τον όφη αντιστοίχως, ενώ δεσπόζουσα θέση κατείχε και το ρητό της, το «ΤΟΙΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙΣ ΧΡΩ» του Θαλή του Μιλήσιου, που σημαίνει «τα κατάλληλα μέσα ας χρησιμοποιείς».