Η τελευταία πράξη του δράματος του τροχαίου στην Κρήτη, που στοίχησε τη ζωή σε ένα νέο ζευγάρι αλλά και στη μητέρα της κοπέλας, έρχεται σήμερα, καθώς μάνα και κόρη κηδεύονται σε νεκροταφείο της Ρόδου. Η 20χρονη Μαρία και η 40χρονη Δέσποινα θα κηδευτούν στην ιδιαίτερη πατρίδα της δεύτερης, με όλο το νησί της Τήλου, όπου και ζούσαν, να είναι ακόμη συγκλονισμένο από την τραγωδία.

Πριν μία εβδομάδα κηδεύτηκε ο σύντροφος της Μαρίας στην Κρήτη και σήμερα έφτασε η μέρα που μητέρα και κόρη θα κηδευτούν μαζί. Στο νησί της Τήλου έχει κηρυχθεί πένθος, με κλειστές όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, ενώ ο πατέρας των δύο θυμάτων εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Έκανε μάλιστα νέα χειρουργική επέμβαση για σοβαρά ορθοπεδικά τραύματα που αντιμετωπίζει.

Όσον αφορά τη 15χρονη κόρη της οικογένειας, είναι ακόμη σοβαρά, όμως είναι εκτός κινδύνου. Παράλληλα όμως είναι και ένα ράκος ψυχολογικά καθώς έμαθε πως αδερφή και μάνα έφυγαν από τη ζωή, ενώ ο πατέρας της χαροπαλεύει. Παιδοψυχολόγοι εξακολουθούν να τη στηρίζουν, ενώ μαζί της είναι και η γιαγιά της.

Πηγή: cretapost