«Άδικα στοχοποιηθήκαμε» σημειώνει στα Παραπολιτικά 90,1 FM ο συμβολαιογράφος Θεόδωρος Χαλκίδης, σχολιάζοντας τις καταστάσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν από τις επιθέσεις που δέχονται οι συνάδελφοί του σχετικά με τους πλειστηριασμούς.

Την ίδια ώρα, στον κ. Χαλκίδη, και από τη συχνότητα του Παραπολιτικά 90,1 FM, το μέλος του κινήματος «Δεν Πληρώνω» καταγγέλλει ότι «κάποιοι συμβολαιογράφοι έχουν αναλάβει εργολαβία εδώ και 4 χρόνια το πακέτο των πλειστηριασμών».

Ειδικότερα, ο κ. Χαλκίδης, αναφερόμενος στο θέμα των πλειστηριασμών και στις επιθέσεις που δέχονται οι συνάδελφοί του, σημείωσε ότι όχι μόνο έχουν στοχοποιηθεί αδίκως αλλά και πως «η εργασία των συμβολαιογράφων είναι να ελέγξουν ότι όλα έγιναν νομότυπα και τίποτα παραπάνω» και συμπλήρωσε: «Αρχίσαμε να έχουμε πρόβλημα όταν άρχισαν να γίνονται επεισόδια που δεν αρμόζουν ούτε σε εμάς, ούτε στη διαδικασία. 30 άτομα προσπαθούν να υποκαταστήσουν το κράτος» σημείωσε και τόνισε πως «ο πλειστηριασμός είναι κυρίαρχο στοιχείο για να υπάρξει οικονομία».  

Στα Παραπολιτικά 90,1 FM εξέφρασε και τη δική του άποψη το μέλος του κνήματος «Δεν Πληρώνω» Λεωνίδας Παπαδόπουλος, ο ποίος δήλωσε πως «κάποιοι συμβολαιογράφοι έχουν αναλάβει εργολαβία εδώ και 4 χρόνια το πακέτο των πλειστηριασμών». Πρόσθεσε πως αφού πλέον οι πλειστηριασμοί θα είναι ηλεκτρονικοί, τα καλέσματα για τη διακοπή τους θα είναι στα γραφεία των συμβολαιογράφων.