Eνώνει τη φωνή του µε αµέτρητους ακροατές εδώ και δεκαετίες µέσω του ραδιοφώνου. Αυτή τη φορά, όµως, ο Γιώργος Τράγκας ένωσε τη φωνή του µε τους εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες που βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη από όλη τη χώρα για να διαδηλώσουν υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας.

∆εν έχει αποκλίνει από τις παλαιές, σταθερές θέσεις του, τόσο για το Μνηµόνιο όσο και για τα εθνικά θέµατα, µε αποτέλεσµα η εκποµπή του (8-11 το πρωί στον ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1) να ανεβαίνει και να ακούγεται σε όλη την Ελλάδα και την Οµογένεια. O γνωστός δηµοσιογράφος δεν χαϊδεύει αυτιά, είναι µακριά από τα κόµµατα και λέει αλήθειες που πονάνε ή είναι δυσάρεστες για αρκετούς πολιτικούς και οικονοµικούς παράγοντες. Στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης έκανε αισθητή την παρουσία του.

«Πήγα γιατί ήθελα να µετάσχω ως ένας δηµοσιογράφος που είναι πάνω από 50 χρόνια στα media, να πάρω µέρος σε αυτό ως άνθρωπος και ως πολίτης του τόπου. Εγώ κάθισα µακριά από τη σκηνή των οµιλητών. Ηµουν εκεί όπου παρέλασαν χιλιάδες κόσµου. Συναντήθηκα και χαιρετήθηκα µε πολλούς. Ασφαλώς και συγκινούµαι για την αγάπη χιλιάδων ανθρώπων στο πρόσωπό µου», εξηγεί στο «Secret».

Διαβάστε αναλυτικά τι λέει ο Γιώργος Τράγκας στα Παραπολιτικά που κυκλοφορούν