Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στα Εξάρχεια. Λαχτάρησαν οι ένοικοι πολυκατοικίας όταν ένα αυτοκίνητο, κλεμμένο όπως αποδείχθηκε, έσπασε την τζαμαρία  της εισόδου και… ανέβηκε τα σκαλιά, φτάνοντας μέχρι την πόρτα του ασανσέρ!  

Το περίεργο είναι ότι ο οδηγός και ο συνοδηγός αμέσως μετά την εισβολή εγκατέλειψαν το όχημα και εξαφανίστηκαν. Την εξιχνίαση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Ασφάλεια Εξαρχείων, που ψάχνει να βρει ποιοι ήταν οι επιβάτες του μαύρου Smart και τι συνέβη τα μοιραία δευτερόλεπτα που έχασαν τον έλεγχο και «βούτηξαν» στην πολυκατοικία.   

Αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν στο Τμήμα Εξαρχείων ότι είδαν ξαφνικά ένα μαύρο Smart με φιμέ τζάμια να πλησιάζει την πολυκατοικία επί της οδού Γρηγοροπούλου και χωρίς να κόψει ταχύτητα να «βουτάει» στην είσοδο.

Το αυτοκίνητο, που όπως διαπιστώθηκε ήταν κλεμμένο (ο ιδιοκτήτης του είχε δηλώσει το Σάββατο την κλοπή), μετεφέρθη με γερανό στο Α.Τ. Εξαρχείων.

Οι αστυνομικοί έχουν αναλάβει να ρίξουν φως στην υπόθεση, ενώ σήμερα το μαύρο Smart  θα εξεταστεί και από κλιμάκιο της Σήμανσης, προκειμένου να παρθούν αποτυπώματα και να συγκεντρωθούν στοιχεία που ενδεχομένως να στρέψουν τις έρευνες σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις.