Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT, θυγατρική του Ομίλου Olympia, αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία «Ανάπτυξη Αγορών και Προϊόντων» της δεύτερης διοργάνωσης των «Growth Awards». Η βράβευση τονίζει την ισχυρή θέση που κατέχει η εταιρεία στην παγκόσμια αγορά συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας, λόγω της δυναμικής εξαγωγικής της δραστηριότητας, αλλά και της αξιοπιστίας του παραγόμενου προϊόντος στη βιομηχανική της μονάδα στο Νέο Όλβιο Ξάνθης.

Ο θεσμός των «Growth Awards» δημιουργήθηκε από τη Eurobank και την Grant Thornton, με στόχο την επιβράβευση των επιχειρήσεων που συνδυάζουν τις υψηλές οικονομικές επιδόσεις με μία επιτυχημένη σύγχρονη επιχειρηματική ιστορία και συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενός νέου τοπίου επιχειρηματικότητας και εργασιακής κουλτούρας στη χώρα.

Βάσει της διαδικασίας αξιολόγησης «Financial Growth/Health Matrix», της Grant Thornton και της Eurobank, και εν συνεχεία της δεκαπενταμελούς Κριτικής Επιτροπής του θεσμού, η Συστήματα SUNLIGHT σημείωσε την υψηλότερη επίδοση στην κατηγορία «Ανάπτυξη Αγορών και Προϊόντων». Η διάκριση αυτή αναδεικνύει την εταιρεία ως μία από τις επιχειρήσεις που συμβάλλουν και ταυτόχρονα εμπνέουν στη δημιουργία μιας Ελλάδας σύγχρονης, δυναμικής και ανταγωνιστικής.