Ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με τριετή αναστολή επιβλήθηκε στον γνωστό τραγουδιστή Στέλιο Διονυσίου από το Γ΄Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας για το επεισόδιο με αστυνομικό που εκτυλίχθηκε πριν λίγες ημέρες στο κέντρο της Αθήνας. Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον τραγουδιστή για τα αδικήματα της σωματικής βλάβης από αμέλεια, της εξύβρισης και της απείθειας ενώ του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

Ο γνωστός τραγουδιστής στην απολογία του ζήτησε συγνώμη.

"Ανέβαινα την βασιλισης Σοφίας για να πάω στην κλινική, μου λέει ο Αστυνομικος σε μια πρώτη διασταύρωση να κάνω τον κύκλο πάω στην επόμενη διασταύρωση και μου λένε πάλι δεν μπορώ να περάσω", προσθέτοντας "Παρά την απαγόρευση εκνευριστικά μίλησα άσχημα και ζητάω συγγνώμη για αυτό και πέρασα το δρόμο. Στη Δορυλαιου υπήρχε και άλλος ένας αστυνομικος και τον προσπέρασα. Άκουσα ένα θόρυβο σαν να βρήκε κάπου το αμάξι, προφανώς στον αστυνομικό. Όπως πέρναγα πιθανό να άκουμπησε στον καθρέπτη.Κατέβηκα να δω πως είναι ο Αστυνομικος , δεν φαινόταν να έχει κάτι. Είχα όμως πολύ ένταση διότι ήθελα να πάω στο νοσοκομείο και του μίλησα πολύ άσχημα και ζητάω συγγνώμη για αυτό και πάλι. Έδωσα τον ιερότερο όρκο που έχω στην ζωή μου στα κόκαλα του πατέρα μου δεν είχα καμία πρόθεση να τον χτυπήσω. Σέβομαι απόλυτα την αστυνομία" περιέγραψε.

Από την πλευρά του ο αστυνομικός που φέρεται να χτυπήθηκε ανέφερε στο Δικαστήριο : " Το αμάξι ξεκίνησε, έκοψε την κορδέλα και ήρθε προς την Δορυλαιου, ερχόταν καταπάνω μου έκανα στην άκρη και με χτυπάει με τον καθρέπτη και προχωράει. Με χτύπησε στο δεξί χέρι στο δάκτυλο. Του φωνάζω βλέπω την πινακίδα θα σου κάνω μήνυση και σταμάτησε . Κατέβηκε και ήρθε προς τα μένα και λέει τι θες ρε μαλακα θέλω να περάσω, ήταν εξαγριωμένος σε τρομερή ένταση.Του λέω θα καλέσω περιπολικό να πάμε ατο τμήμα να σου κάνω μηνύση. Δεν μου είπε τίποτα για την κατάσταση της υγείας του η ότι έχει πρόβλημα άρχισε αμέσως να με βρίζει. Πήγανε στο τμήμα .Είχε ενημερωθεί το ΕΚΑΒ και με ρώτησαν αν έχω κάτι και ανέφερα ότι πονάει το δάχτυλο μου και με πήγαν στο νοσοκομείο. Μου είπαν να το έχω σε πλήρη ακινησία, το είχα δεμένο".

Ο άλλος αστυνομικός που ήταν στο σημείο ανέφερε στην κατάθεση του για τον διαπληκτισμό με τον τραγουδιστή : "'Ηρθε με το αμάξι ο κος Διονυσίου και ήθελε να περάσει και φώναζε. Του εξηγησα να πάει στο τέλος του δρόμου αριστερά και να κάνει τον κυκλο. Συνεχίζει να φωνάζει και λει εγώ θα περάσω "γ... την Παναγία σας", κόβει την κορδελα και περνάει. Ο άλλος συναδελφος ήταν στην απέναντι μεριά στην Δορυλαίου μας χώριζαν οι κορυφές κυκλοφορίας της Βασιλήσσης Σοφίας. Το αμάξι του κ.Διονυσιου πήγε προς την Δορυλαιου που ήταν ο συνάδελφος και πέρασε το δρόμο, είδα μετά το συνάδελφο να κρατάει το χέρι του, κατέβηκε απο το αμάξι του και έβριζε είπε "κωλομπατσοι θα σας γ....".