Βροχές σε όλη τη χώρα, καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές σε όλη τη χώρα έφερε η «Ιοκάστη». Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ, τα φαινόμενα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά καθώς και στο Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο θα είναι κατά τόπους πολύ ισχυρά.

Στην Αττική από νωρίς το απόγευμα εκδηλώνονται ισχυρές βροχές που αναμένεται να συνεχιστούν έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. Οι άνεμοι στα πελάγη και κυρίως στο Νότιο Ιόνιο και το Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο θα φτάνουν κατά τόπους τα 9 μποφόρ. 

Την Κυριακή οι βροχοπτώσεις και οι χιονοπτώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά θα παρουσιάσουν εξασθένηση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι στα πελάγη θα παρουσιάσουν εξασθένηση και από το απόγευμα δεν θα ξεπερνούν τα 7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται βροχές κατά περιόδους.Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, από το πρωί όμως θα παρουσιάσουν σημαντική εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 12 έως 14 βαθμούς.

Ανάλογο σκηνικό και στη Θεσσαλονίκη με ανέμους αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία από 6 έως 8 βαθμούς.