Tριαντάχρονος συνελήφθη, στις 17 Φεβρουαρίου στις Αχαρνές, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών, για διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών.

Ο δράστης στις 14 Φεβρουαρίου παρέδωσε δέμα σε εταιρεία ταχυμεταφορών με σκοπό την αποστολή του στην Άρτα. Όπως διαπιστώθηκε, το δέμα περιείχε 105,2 γραμμάρια ηρωίνης και 20 ναρκωτικά χάπια, τα οποία ακολούθως κατασχέθηκαν.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης ταξίδεψε από την Άρτα με σκοπό να προμηθευτεί από την περιοχή των Αχαρνών ποσότητες ναρκωτικών τις οποίες στη συνέχεια επιχείρησε να αποστείλει ταχυδρομικώς στον εαυτό του. Στις 17 Φεβρουαρίου επετεύχθη ο εντοπισμός και η σύλληψη του, τη στιγμή που μετέβη εκ νέου στο κατάστημα προκειμένου να διευθετήσει θέμα που αφορούσε στην αποστολή του δέματος.

Περαιτέρω, διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος, την τελευταία πενταετία, προέβαινε συστηματικά, ακολουθώντας την ίδια τακτική, στην αποστολή δεμάτων, με περιεχόμενο ναρκωτικές ουσίες και αποδέκτη τον ίδιο, ενώ εξακριβώθηκε ότι τα ναρκωτικά τα προμηθεύονταν από τρεις ημεδαπούς (δύο γυναίκες ηλικίας 47 και 51 ετών και έναν 39χρονο άνδρα) στην περιοχή των Αχαρνών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.

Σημειώνεται ότι η 47χρονη συνελήφθη πρόσφατα για κατοχή ηρωίνης και έχει προφυλακιστεί.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.