Ξεκίνησαν σήμερα και ολοκληρώνονται αύριο οι εργασίες του το 27ου Πολυθεματικού Ιατρικού Συμποσίου που πραγματοποιείται στο αμφιθέατρο του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (251 ΓΝΑ).
Τις εργασίες του πολύ σημαντικού αυτού ιατρικού συμποσίου, που αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές εκπαιδευτικού χαρακτήρος δράσεις του Υγειονομικού της Πολεμικής Αεροπορίας, πραγματοποίησε ο ίδιος ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου.

Στόχος του 27ου Πολυθεματικού Ιατρικού Συμποσίου της ΠΑ είναι «η ανάδειξη του επιχειρησιακού έργου του Υγειονομικού, καθώς και η συνδρομή σε όλες τις σύγχρονες εξελίξεις στην πράξη και στην εκπαίδευση της Ιατρικής επιστήμης», όπως σημειώνεται από πηγές του ΓΕΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πολυθεματικότητα της προαναφερθείσας επιστημονικής εκδηλώσεως, η άριστη οργάνωσή της, το κύρος και οι υψηλού επιστημονικού επιπέδου τοποθετήσεις των συνέδρων έχουν ως αποτέλεσμα την παρουσία διακεκριμένων ομιλητών πολλών ειδικοτήτων, καθώς και σημαντικών Πανεπιστημιακών διδασκάλων τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού.