Bροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια και τις Σποράδες αναμένονται την Παρασκευή. Η θερμοκρασία από 5 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 9 έως 16 βαθμούς στα Κεντρικά και Νότια, από 5 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 12 έως 16 στις Κυκλάδες, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν και τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από βορειοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 Μποφόρ και στο Βόρειο Αιγαίο ισχυροί 6 Μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 Μποφόρ και στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 Μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικούς και θα ενισχυθούν σε θυελλώδεις 8 Μποφόρ και τοπικά πολύ θυελλώδεις 9 Μποφόρ.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια τμήματα στην Αττική. Η θερμοκρασία από 9 έως 15 βαθμούς. Οι άνεμοι από βορειοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και βαθμιαία μέτριοι.

Νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη με το θερμόμετρο από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν γενικά από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και στα νότια μέτριοι.