Ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος του Λιμενικού Σώματος στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας εντόπισε κατά τη διάρκεια έρευνας σε όχημα πάνω από 9 κιλά ηρωίνης.

Ειδικότερα, το βράδυ της Πέμπτης σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη του λιμένα εξωτερικού, από προσωπικό της ομάδας Κ9/Περιφερειακής Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή στελεχών του γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής και κατόπιν ένδειξης αστυνομικού σκύλου Κ9, βρέθηκαν τα ναρκωτικά στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 65χρονος υπήκοος Βουλγαρίας με συνοδηγό 72χρονη συμπατριώτισσα του, εντός ειδικά διαμορφωμένης κρύπτης στο κάτω μέρος του δαπέδου, δεξιά και αριστερά από τα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού.

Σύμφωνα με το Λιμενικό εντοπίστηκε ποσότητα ηρωίνης, συσκευασμένη σε εννέα δέματα, τυλιγμένα σε σελοφάν, συνολικού μικτού βάρους εννέα κιλών και εκατόν ογδόντα γραμμαρίων.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά, το όχημα, δύο κινητά τηλέφωνα, μία συσκευή πλοήγησης (GPS) καθώς και τα χρηματικά ποσά των 1.500 ευρώ, 35 δολαρίων ΗΠΑ και 136 λέβα Βουλγαρίας.