Σε στάσεις εργασίας και μία 24ωρη απεργία προχωρεί την επόμενη εβδομάδα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, με αποτέλεσμα να αναμένονται αλλαγές και ματαιώσεις στα δρομολόγια του ΟΣΕ.

Οι σιδηροδρομικοί ανακοίνωσαν ανακοίνωσε 3ωρες στάσεις εργασίας τη Δευτέρα, για τις ώρες 5-8 το πρωί, 1-4 το απόγευμα και 9-12 το βράδυ, και μία 24ωρη απεργία την Τρίτη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων αναμένεται να υπάρξουν τροποποιήσεις και ματαιώσεις στα δρομολόγια όλου του σιδηροδρομικού δικτύου, των αμαξοστοιχιών του Προαστιακού Σιδηρόδρομου της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, στα δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» καθώς και στα δρομολόγια των λεωφορείων στη διαδρομή Κιάτο - Πάτρα και αντιστρόφως.

Στην ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού και εκφράζει τη λύπη της για όποια ταλαιπωρία υποστεί λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων, για τις οποίες, όπως τονίζει, η εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει.