Σε επιθέσεις σε κτίρια που τελούν υπό κατάληψη, σε στέκια αντεξουσιαστών ακόμη και σε γραφεία τοπικών οργανώσεων κομμάτων εμπλέκεται η οργάνωση «Combat 18 Hellas» που εξαρθρώθηκε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχουν προκύψει στοιχεία εμπλοκή της στην επίθεση στο στέκι «Φαβέλα» στον Πειραιά κατά την οποία τραυματίστηκε μια δικηγόρος.

Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ καθώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση βρίσκεται σε εξέλιξη ευρεία επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής από νωρίς το πρωί σε διάφορες περιοχές της Αττικής και στα Ιωάννινα.

Παράλληλα έχουν προσαχθεί έξι άτομα, των οποίων εξετάζεται η συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κατοχή εκρηκτικών υλών, εκρήξεις και εμπρησμούς. Ταυτόχρονα διενεργούνται και κατ' οίκον έρευνες κατά τις οποίες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν βρεθεί κροτίδες, εμπρηστικές ύλες, έντυπο υλικό κ.α.

Τα μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης είχαν αναλάνει την ευθύνη με βίντεο που είχαν αναρτήσει στο youtube για τις επιθέσεις στα στέκια αναρχικών συλλογικοτήτων «Στρούγκα» και «Δίστομο» σε Νέα Φιλαδέλφεια κι Άγιο Παντελεήμονα.