Νέα τροπή στον θανάσιμο τραυματισμό του 19χρονου στο Μαρούσι καθώς αρχικά φαινόταν να έγινε με κίνητρο τη ληστεία, ωστόσο καινούρια στοιχεία δεν αποκλείουν ο νεαρός να είχε προσωπικές διαφορές με τους δράστες.

Τον άτυχο 19χρονο μαχαίρωσαν  τρεις κουκουλοφόροι δράστες όταν ο ίδιος αντέδρασε και προσπάθησε να αντισταθεί  τα ξημερώματα της Κυριακής, στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι.

Μεταξύ τους προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Κάποια στιγμή, ο δράστης έβγαλε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε στον θώρακα τον 19χρονο, που μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, αλλά ήταν ήδη αργά.

Το αιματηρό συμβάν σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα στην πλατεία Ηρώων Αμαρουσίου. Σύμφωνα με όσα είπε η 18χρονη φίλη του στους αστυνομικούς οι δράστες ήταν τρεις και φορούσαν κουκούλες.

Αφού τους πλησίασαν τους ζήτησαν τα κινητά τους τηλέφωνα και όσα χρήματα είχαν στην κατοχή τους. «Ο φίλος μου αντιστάθηκε και τότε αυτοί έβγαλαν κάτι και τον χτύπησαν στον θώρακα» είπε η κοπέλα που βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ.

Πλέον η αστυνομία αναζητά τους αυτόπτες μάρτυρες προκειμένου με τη βοήθειά τους να εντοπίσει τους τρεις δράστες που τραυμάτισαν θανάσιμα το 19χρονο αγόρι μπροστά στα μάτια της φίλης του.

Η σορός του άτυχου νέου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ ενώ εκεί μεταφέρθηκε και η 18χρονη φίλη του χωρίς τραύματα, αλλά σε σοκ.