Το Job Fair Athens είναι μια διημερίδα καριέρας καθώς και ένα σύνολο εκδηλώσεων που την πλαισιώνουν τόσο πριν όσο και μετά, που στόχο έχει να βοηθήσει τους φοιτητές και απόφοιτους πολυτεχνικών, τεχνολογικών και οικονομικών σχολών να έρθουν σε επαφή με την αγορά εργασίας, να ενημερωθούν για αυτή και να αναζητήσουν ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης.

Σημαντικό επίσης είναι ότι το Job Fair Athens διοργανώνεται αποκλειστικά από νέους εθελοντές και ο χαρακτήρας του είναι φοιτητικός και απόλυτα μη κερδοσκοπικός. Συγκεκριμένα, ο διοργανωτής είναι η EESTEC Τοπική Επιτροπή Αθήνας. Παράλληλα, η εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Ονειρευόμαστε μια Ελλάδα όπου όλοι οι νέοι θα επιλέγουν συνειδητά την επαγγελματική τους πορεία και θα είναι εφοδιασμένοι με τις απαραίτητες δεξιότητες για την επιτυχία τους σε αυτήν.

Αν είσαι φοιτητής ή απόφοιτος πολυτεχνικής, οικονομικής ή τεχνολογικής σχολής, κάνε εγγραφή στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης για να ενημερωθείς για τις συμμετέχουσες εταιρείες, να αναζητήσεις αγγελίες για θέσεις εργασίας και πρακτικής τους και να ανεβάσεις το βιογραφικό σου για να μπορούν να σε γνωρίσουν πριν και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης!

Κατά τη διάρκεια της διημερίδας οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους των υποστηρικτών μας και να κάνουν mini-interviews. Επίσης, μπορούν να παρακολουθήσουν ομιλίες από τα στελέχη των εταιρειών και panel που στόχο έχουν την έμπνευση και την ενημέρωση για την αγορά εργασίας.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα www.jobfairathens.gr