Ένα σοβαρό επεισόδιο μεταξύ μαθητριών σε λύκειο των Χανίων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας 16χρονης μετά από τσακωμό, σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι της Τετάρτης.

Για άγνωστο λόγο, οι μαθήτριες τσακώθηκαν έξω από το σχολικό χώρο. Αποτέλεσμα του καυγά ήταν να χρειαστεί η μεταφορά της μαθήτριας που δέχθηκε την επίθεση στο Νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την κοπέλα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τραύματα στο κεφάλι και την κοιλιά, ενώ για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί ο Διευθυντής της Β’θμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων Στέλιος Ζερβάκης, ο οποίος έχει ζητήσει από την διευθύντρια του σχολείου να πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να γίνουν γνωστά τα αίτια που προκάλεσαν την επίθεση.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

Από αύριο η διερεύνηση του περιστατικού

Πάντως όπως επισημαίνει ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης, Γιώργος Τερζάκης, το συμβάν σημειώθηκε εκτός σχολείου, ενώ οι πληροφορίες που μεταφέρθηκαν στον ίδιο κάνουν λόγο για τσακωμό μεταξύ των παιδιών, ενώ ο ίδιος εκφράζει επιφύλαξη για το κατά πόσο υπήρξε χειροδικία.

Πάντως το περιστατικό θα αρχίσει να διερευνά από αύριο η διευθύντρια του σχολείου, ενώ σε ό,τι αφορά το κορίτσι, υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και, όντας καλά στην υγεία του, επέστρεψε στο σπίτι του.

Πηγή: cretalive.gr