Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια με βροχές και τοπικές καταιγίδες στην Κρήτη, το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα αναμένονται την Πέμπτη.

Η θερμοκρασία από 1 έως 17 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 18 βαθμούς στα κεντρικά, δυτικά και νότια και από 10 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες, στην Κρήτη, στα Δωδεκάνησα και τα νησιά του Αιγαίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 Μποφόρ και τοπικά στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θυελλώδεις 8 Μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από βορρά προς νότο, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 Μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση.

Λίγες νεφώσεις στην Αττική με το θερμόμετρο από 8 έως 17 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 Μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση.

Ανάλογο το σκηνικό του καιρού και στη Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία από 6 έως 17 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 Μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς ασθενείς έως σχεδόν μέτριους 3-4 Μποφόρ.