Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά προβλέπονται τη Μεγάλη Δευτέρα 2 Απριλίου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 20 βαθμούς στα κεντρικά και νότια, από 5 έως 18 βαθμούς στα δυτικά, από 11 έως 19 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 12 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 Μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση, ενώ εξαίρεση θα παρουσιάσει το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν σχεδόν θυελλώδεις 7 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 Μποφόρ.

Ηλιοφάνεια στην Αττική με το θερμόμετρο από 11 έως 20 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και τις πρωινές ώρες μέτριοι 4-5 Μποφόρ.

Ανάλογος καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες σχεδόν μέτριοι 4 Μποφόρ.