Διαψεύδουν κατηγορηματικά τόσο η διεύθυνση όσο και το προσωπικό του μπαρ Frederica, δημοσιεύματα από μερίδα του ηλεκτρονικού τύπου, περί σχέσης του καταστήματος με την συμπλοκή και τους πυροβολισμούς, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα.

Επισημαίνουν ότι ουδεμία σχέση είχε πελάτης ή υπάλληλος του καταστήματος με το εν λόγω περιστατικό και οι όποιες φήμες ή πληροφορίες που κυκλοφορούν είναι πέρα για πέρα ανακριβείς και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. 

Αναλυτικά αναφέρουν

Σχετικά με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου που αφορούν το περιστατικό που έλαβε χώρα ξημερώματα Κυριακής του Πάσχα , έχουν να δηλωθούν τα εξής : το εν λόγω περιστατικό έλαβε χώρα σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης , απόστασης 50 μέτρων απο το κατάστημα και εξελίχθηκε επι της οδού Νοταρά.

Οι πυροβολισμοί δεν έλαβαν χώρα στο εσωτερικό του μαγαζιου παρά τις φήμες που θέλουν το περιστατικό να εξελίχθηκε εντός αυτού . 

ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση είχε πελάτης ή υπάλληλος του καταστήματος στο εν λόγω περιστατικό . 

Οι όποιες φήμες ή πληροφορίες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή είναι πέρα για πέρα ανακριβείς και ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχουν με την πραγματικότητα .

Σεβόμενοι τον κόσμο που μας στηρίζει και προκειμένου να υπερασπιστούμε την τίμη και την υπόληψη μας θα προβούμε σε καθε νόμιμη ενέργεια .

Χρονια Πολλα 

Χριστός Ανέστη 

Η Διευθύνση και το Προσωπικό  ,ευχόμαστε το Φως της Αναστάσεως να φωτίζει , ώστε να αποφεύγονται τέτοια σκοτεινά και τραγικά περιστατικά .