Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές, με πιθανότητα στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια πρόσκαιρων ασθενών βροχών, θα σημειωθούν σήμερα Τετάρτη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί στα πελάγη τοπικά μέχρι 5 Μποφόρ. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης.      

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ  

Αττική  Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Από το βράδυ αίθριος. Άνεμοι: Αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και σταδιακά νοτιοανατολικοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.  

Θεσσαλονίκη  Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Από το βράδυ αίθριος. Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 09 έως 23 βαθμούς Κελσίου.  

Μακεδονία, Θράκη  Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Από το απόγευμα και από τα δυτικά αίθριος.  Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.  

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος  Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με ασθενείς τοπικές βροχές. Από το απόγευμα αίθριος. Άνεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και σταδιακά στο Ιόνιο τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.  

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος  Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και είναι πιθανό κυρίως στα βόρεια να σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Από το βράδυ αίθριος. Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νοτιά τοπικά 5 Μποφόρ.  

Κυκλάδες, Κρήτη  Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και σταδιακά τοπικά 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.  

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα  Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και σταδιακά νοτιοανατολικοί μέχρι 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.