Τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του σχολείου ελεύθερων σκοπευτών, του σχολείου Καταδρομών, καθώς και γενικότερα αντικείμενα εκπαιδεύσεως Καταδρομών, των νεοσύλλεκτων οπλιτών της 2018 Β’ ΕΣΣΟ παρακολούθησε ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής στο πλαίσιο της επισκέψεώς του στην έδρα της 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομών-Αλεξιπτωτιστών, που φέρει την ιστορική ονομασία «Ελ Αλαμέϊν», στη Ρεντίνα Θεσσαλονίκης, όπου τον υποδέχτηκε ο Διοικητής του Σχηματισμού Ταγίαρχος Δημήτριος Βουνίσιος.

Στο ίδιο στρατόπεδο ο Αρχηγός ΓΕΣ επισκέφθηκε επίσης το στρατηγείο, το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ανορθόδοξου Πολέμου (ΚΕΑΠ) και την ιστορική Δ' Μοίρα Καταδρομών (Δ’ΜΚ), εκφράζοντας την ικανοποίηση του για το υψηλό ηθικό και επαγγελματισμό του προσωπικού.

Ακολούθως, ο Αντιστράτηγος Στεφανής πραγματοποίησε ομιλία προς το προσωπικό της Ταξιαρχίας και των άλλων μονάδων του στρατοπέδου, συγχαίροντάς το για το υψηλό ηθικό του, τον επαγγελματισμό του και το υψηλό ποσοστό αποδοχής και αγάπης από την ελληνική κοινωνία. Η ομιλία του Αρχηγού προς τους καταδρομείς μας, συνοψίζεται στη φράση: «Είμαστε ψύχραιμοι, εκπαιδευμένοι και σε υψηλή ετοιμότητα».

Λ.Σ.Μ.