Την επαναφορά του στη θέση του στις φυλακές ζητάει πρώην σωφρονιστικός υπάλληλος ο οποίος απολύθηκε από το πειθαρχικό συμβούλιο όταν συνελήφθη με 0.9 γραμμάριο ηρωίνης στην κατοχή του με προσφυγή που κατέθεσε ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας. Ο πρώην υπάλληλος των φυλακών απολύθηκε με απόφαση του πειθαρχικού συμβουλίου, το οποίο βασίστηκε κυρίως σε καταθέσεις κρατουμένων. Αυτό που βάρυνε στη κρίση του πειθαρχικού συμβουλίου ήταν πως «την ηρωίνη την κατείχε με προφανή σκοπό να την εισάγει στο σωφρονιστικό κατάστημα».

Σημειώνεται πάντως πως από τα ποινικά δικαστηρία ο πρώην σωφρονιστικός υπάλληλος αθωώθηκε για εισαγωγη ναρκωτικών στις φυλακές, αλλά εκκρεμεί κι άλλη δίκη.Ο πρώην υπάλληλος των φυλακών δήλωσε εξαρχής τοξικομανής ωστοσο καταδικάστηκε από το Εφετείο Κακουργημάτων σε κάθειρξη 7 ετών για διακίνηση απαγορευμένων ναρκωτικών ουσιών εκτός σωφρονιστικού καταστήματος και τον αθώωσε από την κατηγορία της απόπειρας εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών. Το πεθαρχικό, που δεν δεσμευεται από τις ποινικές αποφασεις (άλλωστε δεν υπάρχει αμετάκλητη απόφαση) βασίστηκε σε καταθέσεις κρατουμένων που έλεγαν ότι η τιμή της ηρωίνης μέσα στις φυλακές ήταν 180 ευρώ το γραμμάριο και από το ποσό αυτό ο μεσάζον κρατούμενος είχε μίζα 50 ευρώ. Άλλος κρατουμενος είπε ότι τα ναρκωτικά τα παρήγγειλαν σε Αλβανό εκτός φυλακής και εκείνος τα έστελνε ταχυδρομικά στον συγκεκριμένο σωφρονιστικό υπάλληλο, ο οποίος τα περνούσε μέσα στην φυλακή. Άλλος κρατούμενος ανεφερε πως η προμήθεια του κινητού τηλεφώνου εντός της φυλακής έφτανε τα 2.500 ευρώ.

Οι πρώην συνάδελφοί του όμως τους διέψευσαν λέγοντας πως ήταν γνωστή η εξάρτησή του από τα ναρκωτικά, αλλά ουδέποτε υπήρξε πληροφορία ή υποψία ότι έδινε ναρκωτικά σε κρατούμενους. Ειπαν ακόμα ότι κατά την είσοδό του στη φυλακή υπόκειτο σε αυστηρούς ελέγχους. Ο ίδιος ανφερε πως οι κρατούμενοι στράφηκαν εναντιον του αφενός γιατι προσπάθησαν να ευεργετηθούν από την δήθεν συνεργασία τους με τις Αρχές και αφετέρου να εκδικηθούν τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.