Με το σύνθημα «Ξεκινάμε», ο κ. Γιώργος Παπαδημητρίου πραγματοποίησε, την Κυριακή 22 Απριλίου, την πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση ως υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής.

Στο δυναμικό ξεκίνημα του κ. Παπαδημητρίου, έδωσαν το «παρών» ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νίκος Δένδιας, οι βουλευτές κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος και κ. Άννα Καραμανλή, οι πρώην Υπουργοί, κ. Μαριέτα Γιαννάκου, κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, κ. Φάνη Πάλλη – Πετραλιά και κ. Γιάννης Παπαθανασίου, ο Δήμαρχος Γλυφάδας, κ. Γιώργος Παπανικολάου, ο Δήμαρχος Πεύκης, κ. Τάσος Μαυρίδης, ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ, κ. Γιάννης Αλαμάνος, πολιτευτές, μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης και πλήθος κόσμου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου παρουσίασε τα πρώτα 20 μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής, η οποία απαρτίζεται από νέους ανθρώπους, με καλές σπουδές και βιογραφικά, που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν και ζουν στην πόλη.