Την αντίθεσή του με την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια επανέλαβε μέσα από τα Παραπολιτικά 90,1 ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης. Τόνισε ότι οι ομοφυλόφιλοι έχουν κάνει την επιλογή τους να μην τεκνοποιούν σημειώνοντας ότι δεν θέλουν την αναπαραγωγή τους. Προσπάθησε μάλιστα να εξηγήσει τι ακριβώς είπε από το βήμα της Βουλής, γεγονός που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

«Στη Βουλή είπα ότι η αγάπη ενός πατέρα προς την κόρη του που είναι διαφορετική από την πατρική αγάπη είναι αμαρτία. Συνέχισα να λεω ότι την ίδια αγάπη θα μπορούσαν να ισχυριστούν πως έχουν και οι παιδόφιλοι. Τελειώνοντας διερωτώμαι στις ομοφυλοφιλικές σχέσεις θεωρείται αθώα η αγάπη; Αυτό δεν σημαίνει ότι ο ομοφυλόφιλος είναι σαν τον παιδόφιλο αλλά το ότι η αγάπη για την οποία διερωτώμαι αν είναι αθώα στις ομοφυλοφιλικές σχέσεις από πού εκπορεύεται. Πιστεύω ότι όσοι δεν εξέτασαν ακριβώς αυτά τα οποία είπα υπέπεσαν στην παγίδα στο να λένε ότι εγώ συνέκρινα την παιδοφιλία με την ομοφυλοφιλία με τρόπο τέτοιο ώστε να θεωρώ την ομοφυλοφιλία αδίκημα και έγκλημα, όχι σε καμία περίπτωση. Διερωτήθηκα αν η ομοφυλοφιλία θεωρείται αθώα αγάπη, σε καμία περίπτωση δεν είπα ότι η ομοφυλοφιλία και η παιδοφιλία είναι το ίδιο πράγμα.»

Ευχήθηκε το επίμαχο άρθρο για την αναδοχή από τα ομόφυλα ζευγάρια να μην περάσει στη Βουλή. 

Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είπε πως «συνεργαζόμαστε και πως ο μικρός εταίρος έχει ξεκαθαρίσει ότι έχουμε κόκκινες γραμμές».

Aργότερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής απέκρουσε τον χαρακτηρισμό ότι είναι ομοφοβικός και ρατσιστής, λέγοντας ότι «έχει φίλους ομοφυλόφιλους»...