Με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών & Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο θα συναντηθούν το πρωί ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισα της Κορνουάλης, Καμίλα, συνεχίζοντας την επίσημη επίσκεψή τους στην Ελλάδα. Στη συνέχεια (11:30) θα επισκεφθούν το Συμμαχικό Στρατιωτικό Κοιμητήριο, όπου ο πρίγκιπας Κάρολος θα καταθέσει στεφάνι.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας θα μεταβεί στον Πειραιά όπου θα επισκεφτεί το HMS Echo και την ακταιωρό της Βρετανικής Συνοριακής Δύναμης HMC Valiant που συνεργάζεται με το Ελληνικό Λιμενικό Σώμα σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης προσφύγων και μεταναστών στο Αιγαίο.

Ακολούθως, θα μεταβεί στο Άλσος Ελληνικής Ναυτικής Παράδοσης στον Φλοίσβο του Παλαιού Φαλήρου όπου θα επισκεφτεί το θωρηκτό-καταδρομικό «Γ.Αβέρωφ» και την Τριήρη «Ολυμπιάς» του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού.

Παράλληλα, στις 12:30 η δούκισσα της Κορνουάλης θα επισκεφθεί την Μονή Καισαριανής όπου και θα συμμετάσχει σε εκπαιδευτική δραστηριότητα με μαθητές με θέμα το παιδικό βιβλίο με αφορμή την ανακήρυξη της Αθήνας ως την Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου 2018.

Διαβάστε επίσης:

Όλα όσα έγιναν στο δείπνο στο Προεδρικό

Στρατιωτικά «παραλειπόμενα» της επίσκεψης

Το ζήτημα των Γλυπτών έθεσε ο Πρόεδρος στον Κάρολο

Μπαζιάνα και Καμίλα στο Μουσείο Μπενάκη