Μεγάλη επιχείρηση ανδρών της οικονομικής αστυνομίας διεξάγεται αυτή τη στιγμή σε ισόγειο χώρο με κλειστά πάρκινγκ στην Πεύκη για την υπόθεση της παράνομης διακίνησης των αντικαρκινικών φαρμάκων που είχε συνταράξει το πανελλήνιο πρίν λίγο καιρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν 11 χαρτόκουτες κυρίως με αναβολικά σκευάσματα σε ισόγειο χώρο με κλειστά πάρκινγκ στην περιοχή της Πεύκης. Τα σκευάσματα ανήκουν σε άτομο το οποίο έχει εμπλακεί στην υπόθεση των αντικαρκινικών ενώ εξετάζεται και τυχόν εμπλοκή συγγενικού προσώπου και πιο συγκεκριμένα του γιου του.

Ο χώρος είχε νοικιαστεί από πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση και, σε πρώτη φάση, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ήταν παράλληλη παρανομη δραστηριότητά του. 

Ο εν λόγω  κατηγορούμενος για την υπόθεση των αντικαρκινικών φαίνεται πως διατηρούσε φαρμακαποθήκη ενώ στις κούτες που βρέθηκαν εκτός από αναβολικά βρέθηκαν και κάποια άλλα σκευάσματα. Τα σκευάσματα που βρέθηκαν, κατασχέθηκαν από άντρες της οικονομικής αστυνομίας και θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να υπάρξουν απαντήσεις για το είδος τους. Επίσης βρέθηκε ενα χρηματοκιβώτιο του οποίου ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε οτι έχει ξεχάσει τον κωδικό καθώς επίσης και ένας χώρος του οποίου η πόρτα ήταν κλειδωμένη και ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε οτι έχει χάσει το κλειδί. 

Σημειώνεται πως για την επιχείρηση είναι ενήμερη η ανακρίτρια που είχε αναλάβει την υπόθεση με την παράνομη διακίνηση των αντικαρκινικών φαρμάκων.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τον