Μία ακόμη δικαστική περιπέτεια για τον Γιώργο Μαργαρίτη έλαβε τέλος σήμερα τιο πρωί, αυτή τη φορά από το Α' τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αθωώθηκε ομόφωνα. Εναντίον του είχε προσφύγει συνεταιρισμός της περιοχής του Καπανδριτίου κατηγορώντας τον για παράνομη εκχέρσωση δασικής έκτασης και υποβάθμιση του περιβάλλοντος.

Πρόκειται για ένα οικόπεδο 4 στρεμμάτων με οίκημα λίγων τετραγωνικών το οποίο ο Μαργαρίτης είχε αγοράσει το 1990 και έκτοτε περιποιείται τακτικώς ώστε να αποτρέψει ενδεχόμενους κινδύνους πυρκαγιάς. Ο συνεταιρισμός έχει υποβάλλει εναντίον του 4 μηνύσεις από το 2012 και εκ του αποτελέσματος συμπεραίνει κανείς ότι το σκοπούμενο δεν είναι αυτή καθαυτή η ενέργεια καθαρισμού των ξερών χόρτων. «Με έχουν πάει τόσες φορές στα δικαστήρια για αυτό το θέμα και στο τέλος εκτίθενται. Η αθωότητά μου είναι αυταπόδεικτη» ανέφερε περιχαρής στα parapolitika.gr.

Τα... επινίκια συμπεριλάμβαναν ένα μεζέ στο ουζερί απέναντι από την «Ευελπίδων» όπου αρκετοί πολίτες περνούσαν και χαιρετούσαν τον τραγουδιστή και τον παλαιό φίλο και δικηγόρο του Βασίλη Καπερνάρο.