Ο Χάρρυ Κλυν, είχε μιλήσει πρώτη φορά για το χαμό του γιου του, στην εφημερίδα Freddo πριν περίπου δύο χρόνια εκφράζοντας τη βαθιά θλίψη του.

Τα συγκλονιστικά λόγια του Χάρρυ Κλυνν για τον ξαφνικό χαμό του γιου του, Νίκου Τριανταφυλλίδη, είχαν συγκινήσει τους πάντες και μαρτυρούσαν τον πόνο που αισθανόταν ο γονιός όταν το παιδί του «φεύγει» από τη ζωή, πριν από τον ίδιο.

«Μας λείπει το παιδί μας. Μας λείπει όσο τίποτα σε αυτόν τον κόσμο. Προσπαθούμε να σταθούμε στα πόδια μας. Όχι απλά μας λείπει ο Νίκος, αλλά με τη σκέψη του κοιμόμαστε και ξυπνάμε. Νομίζουμε απλώς πως είναι ψέμα. Παραμύθι. Αισθάνομαι πως θα ανοίξει η πόρτα και θα μπει εκείνος. Ότι και να σας πω είναι λίγο. Ούτε κατά διάνοια το σκεφτόμασταν. Εντελώς αναπάντεχο και ξαφνικό γεγονός. Μέσα σε 6 μήνες τον “έφαγε”. Από τον Σεπτέμβρη μέχρι σήμερα. Δεν πήραμε χαμπάρι ότι θα έφευγε έτσι ξαφνικά».

Τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του, Χαρίκλεια, δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο Νίκος τους, νικήθηκε από τον καρκίνο και “έφυγε” για πάντα μόλις στα 49 του χρόνια.

Από τότε ο ηθοποιός ζούσε βαθιά θλιμένος και με σοβαρά προβλήματα υγείας να τον ταλαιπωρούν.