Τραγωδία στη Λαμία νωρίς το πρωί της Κυριακής σε μια περίεργη υπόθεση. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, γυναίκα ζήτησε από οδηγό ΙΧ να την μεταφέρει στο νοσοκομείο και στη διαδρομή εξέπνευσε.

Ο οδηγός είπε ότι είχε σταματήσει για να αγοράσει φαγητό και μία γυναίκα άνοιξε ξαφνικά την πόρτα του ΙΧ αυτοκινήτου και του ζήτησε να την πάει στο Νοσοκομείο. Κατά τον ίδιο, στη διαδρομή η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της. Όταν έφτασαν, ήταν πλέον αργά.

Yπήρξε όμως ανατροπή στην υπόθεση, καθώς η γυναίκα δεν άνοιξε τυχαία την πόρτα του αυτοκινήτου του. Ο ίδιος κατέθεσε αργότερα στην Αστυνομία ότι είχαν γνωριστεί λίγη ώρα νωρίτερα με την γυναίκα και μετά από ένα ποτό πήγαν μαζί για φαγητό στην πλατεία Λαού της πόλης. 

Πρόκειται για  μια 46χρονη από χωριό του Δομοκού με δύο παιδιά που διέμενε στη Λαμία. Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η ιατροδικαστική έθεση κατόπιν της νεκροψίας-νεκροτομής που έχει παραγγελθεί ενώ τη διερεύνηση του συμβάντος έχουν αναλάβει οι αστυνομικές αρχές. Πάντως, κανείς από τους δύο δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές.