Δύο υπεραιωνόβιοι πολεμιστές του 1940 και παλαιοί ιππείς τιμήθηκαν από τη Διοίκηση Κέντρων, την πρώην IV Μεραρχία Πεζικού, στην έδρα του Σχηματισμού στην Τρίπολη, στο πλαίσιο των δράσεων υπερηφάνειας και εξωστρέφειας των Σχηματισμών του Στρατού Ξηράς.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Διοικήσεως Κέντρων (ΔΙΚΕ - IV ΜΠ «Πελοπόννησος»), στην Τρίπολη, σε συνεργασία με τον «Σύνδεσμο Αποστράτων Αξιωματικών Ιππικού – Τεθωρακισμένων» (ΣΑΑΙΤΘ).

Οι δύο παλαίμαχοι υπεραιωνόβιοι πολεμιστές του Αλβανικού μετώπου των επιχειρήσεων 1940-41, οι οποίοι βραβεύθηκαν από τον Διοικητή της ΔΙΚΕ Υποστράτηγο Γεώργιο Μπουζάκη για την προσφορά τους στους Αγώνες του Έθνους, είναι ο Έφεδρος Λοχίας (Ι-ΤΘ) Αγγελόπουλος Ηλίας, ετών 104 και ο Έφεδρος Δεκανέας (Ι-ΤΘ) Κολλιόπουλος Γεώργιος, ετών 103!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της προαναφερθείσας δράσεως πραγματοποιήθηκαν επίσης: Προβολή οπτικοακουστικού υλικού, μετάβαση στο Μνημείο Πεσόντων Αρκάδων, κατά τις Επιχειρήσεις του 1940-1941, επιμνημόσυνη δέηση με κατάθεση στεφάνων καθώς και προσκύνηση στον Ιερό Ναού του Κοσμά του Αιτωλού.