Λήγει σήμερα η προθεσμία αίτησης εγγραφής για τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν για πρώτη φορά στους 72 παιδικούς σταθμούς του δήμου Αθηναίων την περίοδο 2018-19.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως και σήμερα στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών του δήμου Αθηναίων. Καταληκτική ημερομηνία για την αποστολή δικαιολογητικών ορίζεται η Παρασκευή 1η Ιουνίου, βάσει απόδειξης ταχυδρομείου ή κούριερ. Τα δικαιολογητικά θα αποστέλλονται ταχυδρομικά ή με κούριερ στη διεύθυνση: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, Τμήμα Επιλογής Αιτήσεων και Παρακολούθησης Εγγραφών, Ρόδου 181 & Σερήνου, Αθήνα 10443.

Στους παιδικούς σταθμούς γίνονται δεκτά παιδιά ηλικίας από 6 μηνών μέχρι την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση, όπως αυτή ορίζεται από το εκάστοτε ισχύον θεσμικό πλαίσιο.

Για περιπτώσεις γονέων οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και δεν μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Κεντρική Υπηρεσία του Δ.Β.Α., Τμήμα Επιλογής Αιτήσεων και Παρακολούθησης Εγγραφών, Ρόδου 181 & Σερήνου, 4ος όροφος, τις εργάσιμες ημέρες και από τις 08.00 έως τις 15.00.