Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και πιθανόν κατά τόπους στην Κεντρική Ελλάδα, αναμένονται τη Δευτέρα.

Η θερμοκρασία σε άνοδο, στη βόρεια Ελλάδα από 15 έως 34 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από 16 έως 36 βαθμούς, στο Ιόνιο από 18 έως 31 βαθμούς, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη βόρεια Κρήτη από 16 έως 29 και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, αλλά τις θερμές ώρες της ημέρας θα επικρατήσουν δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Καλός και ζεστός καιρός στην Αττική με ασθενείς ανέμους και θερμοκρασία από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν, με πιθανότητα εκδήλωσης παροδικών όμβρων και μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως στα ορεινά. Ασθενείς άνεμοι και θερμοκρασία από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.