Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα βόρεια και κυρίως στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη αναμένονται την Τρίτη. Η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί από 14 έως 33 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, στα κεντρικά και νότια από 22 έως 35 βαθμούς, στις Κυκλάδες έως 30 βαθμούς Κελσίου, στην Κρήτη τοπικά και 32 βαθμούς και από 21 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο γενικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στα νότια και δυτικά από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις πρόσκαιρα μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.

Ήλιος και ασθενείς άνεμοι στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου, στο κέντρο της Αθήνας θα φτάσει και στους 35 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν γενικά από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και τις θερμές ώρες σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.