Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά με μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια κυρίως ορεινά τμήματα αναμένονται την Τετάρτη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, από 20 έως 33 βαθμούς στα κεντρικά και νότια, από 23 έως 32 βαθμούς στις Κυκλάδες, έως 34 στην Κρήτη και από 20 έως 32 βαθμούς σε ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στον Κορινθιακό Κόλπο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια στην Αττική με το θερμόμετρο από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και μετά το απόγευμα στο Σαρωνικό από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας με πιθανότητα τοπικών καταιγίδων στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.