Την εθνική οδό που συνδέει την Άμφισσα με την Αθήνα έκλεισε για μία ώρα ομάδα Ρομά μετά την κηδεία της 13χρονης, ζητώντας τη σύλληψη του 34χρονου κρεοπώλη που κατηγορείται για το θανάσιμο τραυματισμό της. Έστησαν οδοφράγματα και έκαψαν λάστιχα, απαιτώντας δικαιοσύνη. Δήλωσαν, θα παραμείνουν στον δρόμο έως ότου να εντοπιστεί ο δράστης. Οι συγκεντρωμένοι προειδοποίησαν δε ότι εάν η Αστυνομία δεν συλλάβει άμεσα τον κρεοπώλη θα οργανώσουν περιπολίες ώστε να τον βρουν οι ίδιοι, ουσιαστικά παίρνοντας τον νόμο στα χέρια τους.


Ήδη στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 40χρονος από την Αλβανία, ο οποίος κατηγορείται για απλή συνέργεια στην υπόθεση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.gr, ο 40χρονος βρέθηκε μέσα στο αγροτικό του 34χρονου, λίγη ώρα μετά τους πυροβολισμούς που στοίχισαν τη ζωή στη 13χρονη. Ρομά που άρχισαν να καταδιώκουν τον δράστη, μπορεί να μην κατάφεραν να πιάσουν τον ίδιο, ωστόσο εγκλώβισαν τον υπάλληλό του και του επιτέθηκαν.

Λίγη ώρα αργότερα έφτασε στο σημείο η Αστυνομία και τον οδήγησε στο τμήμα. Μέχρι στιγμής ο ίδιος αρνείται τα πάντα, ενώ όπως λέει δεν γνωρίζει που μπορεί να έχει βρει καταφύγιο το αφεντικό του.

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία

Σε λευκό φέρετρο, ντυμένη νύφη υπό τους ήχους μουσικής από αγροτικό αυτοκίνητο έγινε η κηδεία της 13χρονης.