Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του αγνοούμενου νέου που θα αναζητούσε την Παρασκευή η εκπομπή «Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη. Ο 37χρονος Βασίλης Μελενικλής, ο οποίος εξαφανίστηκε την Μεγάλη Τρίτη 3 Απριλίου από την Προσοτάνη Δράμας, εντοπίστηκε θαμμένος στην αυλή ενός σπιτιού στην Αλιστράτη Σερρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γιαγιά του 37χρονου του είχε δώσει το ποσό των 2.000 ευρώ για να πληρώσει μία προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στην οποία επρόκειτο να υποβληθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Τα ίχνη του όμως χάθηκαν και δεν έφτασε ποτέ στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στο Silver Aler.

Στις έρευνες για τον 37χρονο συμμετείχε και η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, η οποία όπως φαίνεται, οδήγησε και στη λύση του μυστηρίου. Άνθρωποι της εκπομπής είχαν πάει στις Σέρρες ακολουθώντας μαρτυρίες και τελικά, οι αστυνομικοί βρήκαν το άψυχο σώμα του 37χρονου, θαμμένο στην αυλή ενός σπιτιού! Αστυνομικοί, ανακρίνουν τώρα τα μέλη της οικογένειας που μένουν στο συγκεκριμένο σπίτι.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha η Αγγελική Νικολούλη, στο συγκεκριμένο σπίτι, κατοικεί ένας φίλος του θύματος, τον οποιο μάλιστα θα συναντούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε. Σύμφωνα με την δημοσιογράφο, τα πρώτα στοιχεία «δείχνουν» ως κίνητρο της δολοφονίας τη ληστεία, αφού το θύμα είχε μαζί του τα 2.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη, οι άνθρωποι που μένουν στο συγκεκριμένο σπίτι είχαν δεχτεί και είχαν μιλήσει για την εκπομπή της, λίγες ώρες πριν αποκαλυφθεί η φρικτή αλήθεια.

Οι αστυνομικοί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση κατάφεραν να εξιχνιάσουν την εξαφάνιση του 37χρονου άνδρα και να εντοπίσουν το απόγευμα της Πέμπτης το πτώμα του θαμμένο στην αυλή ενός σπιτιού στην Αλιστράτη Σερρών. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην εκταφή του πτώματος με τις έρευνες να είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Ιατροδικαστής: Δεν ήταν έγκλημα

Ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης που εξέτασε τη σορό φέρεται να μην έχει διαπιστώσει κάποια κάκωση, ούτε γρατσουνιά.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατός του προήλθε από χρήση ναρκωτικών.

Ο ιατροδικαστής Κομοτηνής που έκανε σήμερα τη νεκροψία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ αποκάλυψε ότι στο χέρι του νεκρού βρέθηκε και σύριγγα που παραπέμπει σε χρήση ηρωίνης.

«Δεν φέρει καμία κάκωση, ούτε γρατσουνιά», είπε στο protothema.gr ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης. Το γεγονός ότι βρέθηκε στο χέρι του σύριγγα όπως αυτή που χρησιμοποιούν οι διαβητικοί για χρήση ινσουλίνης, παραπέμπει σε τοξικομανή. 

«Με αυτές τις σύριγγες κάνουν χρήση ηρωίνης, όμως η ακριβής αιτία θανάτου, θα προκύψει μετά το τέλος των τοξικολογικών εξετάσεων. Πάντως δεν έχουμε κανένα ίχνος εγκληματικής ενέργειας», τόνισε ο κ. Κιφνίδης.

Ανέφερε ακόμη πως το πτώμα του 37χρονου ήταν θαμμένο για διάστημα μεταξύ 50 και 60 ημερών.