Δικογραφία εις βάρος μιας 23χρονης και ενός 26χρονου σχηματίστηκε από την Ασφάλεια για την επίθεση στην Ελληνοαμερικανική Ένωση. Οι δύο είχαν προσαχθεί το απόγευμα της Τρίτης, ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.

Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες φθορές, ληστεία, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και απείθεια. Αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα. Σχετικά με τη ληστεία, κατά τη διάρκεια της επίθεσης αφαίρεσαν το τσαντάκι του υπεύθυνου ασφαλείας, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά από τα θραύσματα της σπασμένης τζαμαρίας.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία βαριοπούλα, μία κουκούλα τύπου full face, ένα περιλαίμιο, δύο ζευγάρια γάντια, έξι φιάλες με μπογιά και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Η έρευνα συνεχίζεται για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες επιθέσεις.

Ιδιαίτερα έντονη ήταν η αντίδραση της πρεβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα μετά την επίθεση στην Ελληνοαμερικανική Ένωση στο Κολωνάκι. Σε ανάρτησή της η πρεσβεία αναφέρει: «Καταδικάζουμε έντονα τις πρόσφατες επιθέσεις στα αμερικανικά εκπαιδευτικά ιδρύματα (της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Προτρέπουμε τις ελληνικές διωκτικές αρχές να προστατέψουν τα ιδρύματα αυτά και να οδηγήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης τους δράστες».