Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον Παύλο Γιαννακόπουλο στην τελευταία του κατοικία στις 15:00 σήμερα το μεσημέρι στην Μητρόπολη Αθηνών.

Η σορός του ιδρυτή και προέδρου της ΒΙΑΝΕΞ εκτέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα από τις 8:30 έως τις 13:30 σήμερα ενώ υπολογίζεται ότι περίπου 20.000 κόσμου βρέθηκαν σταδιακά από το πρωί στη Μητρόπολη.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που βρέθηκαν στη Μητρόπολη για να τιμήσουν για τελευταία φορά τον Παύλο Γιαννακόπουλο, εκατοντάδες ήταν οι άνθρωποι του μπάσκετ (Ομπράντοβιτς, Φώτσης, Παπανικολάου, Φασούλας, Μποντίρογκα, Βράνκοβιτς,) αλλά και πολλοί που εξέφρασαν τη θλίψη τους με στεφάνι (Γκάλης, Σπανούλης, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος).

Φυσικά παρούσα σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.


Αρκετοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου έπραξαν ανάλογα με τους Βαγγέλη Μαρινάκη (έγινε δεκτός με αποδοκιμασίες, αλλά απτόητος μπήκε κανονικά στο Ναό), Γιώργο Βαρδινογιάννη, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που έστειλαν στεφάνια.

 
Χιλιάδες οπαδών του Παναθηναϊκού που απλά ήθελαν να αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη του.


Λίγο πριν την εξόδιο ακολουθία εμφανώς συντετριμμένοι έφτασαν οι Θανάσης Γιαννακόπουλος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος.


Το «τελευταίο» αντίο στον Παύλο Γιαννακόπουλο είπε με την παρουσία του και πλήθος πολιτικού κόσμου όπως ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, Κώστας Καραμανλής, Φώφη Γεννηματά, Σταύρος Θεοδωράκης, Άδωνις Γεωργιάδης, Γιώργος Βασιλειάδης και πολλοί άλλοι.


Με μοτοπομπή προς το Α' νεκροταφείο και σε κλειστό οικογενειακό κύκλο όπως παρακάλεσε η οικογένεια συνοδεύτηκε η σορός του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου στην τελευταία του κατοικία. Εκεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχαρίστησε τους οπαδούς των «πράσινων».


Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 3.500 στεφάνια και περισσότερους από 20.000 ανθρώπους που πέρασαν από την Μητρόπολη για το ύστατο χαίρε σε αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο.