Αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις αναμένεται να βρεθεί η Αθήνα την Πέμπτη, με στάσεις εργασίας να έχουν εξαγγελθεί για μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ ενώ απεργούν οι οδηγοί ταξί.

Συγκεκριμένα, το μετρό θα ξεκινήσει να λειτουργεί από τις 09:00 και θα σταματήσει στις 21:00 -οι εργαζόμενοι θα τραβήξουν χειρόφρενο από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις εννέα το πρωί και από τις εννέα το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας. 

Τα λεωφορεία δεν θα κινηθούν από τις 12:00 έως τις 17:00. Τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 11:00 π.μ., ενώ αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 18:00.

Η στάση εργασίας περιλαμβάνει όλα τα δρομολόγια λεωφορείων του ΟΑΣΑ, συμπεριλαμβανομένων και τον δρομολογίων του αεροδρομίου. Η στάση εργασίας πραγματοποιείται προκειμένου να γίνει γενική συνέλευση των εργαζομένων του κλάδου με θέμα την αποτροπή του επικείμενου κλεισίματος του αμαξοστασίου στο Ελληνικό.

Τα τρόλεϊ δεν θα κινούνται μεταξύ 12:00 - 16:00. Τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 11:00 π.μ., ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 17:00.

Παράλληλα, οι ιδιοκτήτες ταξί έχουν προκηρύξει νέα 24ωρη απεργία συνεχίζοντας και την Πέμπτη.