Αστατος καιρός με βροχές ή καταιγίδες σε νησιωτικά τμήματα του Κεντρικού και Ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν στις Κυκλάδες αναμένεται την Πέμπτη. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται παροδικές νεφώσεις με αυξημένη πιθανότητα βροχών τοπικού χαρακτήρα στα ανατολικά ηπειρωτικά, αλλά τις θερμές ώρες της ημέρας οι νεφώσεις θα αυξηθούν δίνοντας βροχές και σποραδικές στη Δυτική Ελλάδα, στην Πελοπόννησο και πιθανόν σε ορεινά τμήματα της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Στερεάς.

Η θερμοκρασία στα κεντρικά και νότια θα κυμανθεί από 16 έως 32 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 31 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 31 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ, και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και μετά το μεσημέρι κατά τόπους βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ.

Καλός καιρός στην Αττική με ανέμους από βόρειες διευθύνσεις μέτριους 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 25 έως 30 βαθμούς.

Ανάλογο το σκηνικό του καιρού στη Θεσσαλονίκη με ασθενείς ανέμους και θερμοκρασία από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.