Διακοπές κυκλοφορίας και σοβαρά προβλήματα στους μεγάλους οδικούς άξονες στη δυτική Αττική έχει φέρει το απόγευμα της Τετάρτης η βροχόπτωση, κόβοντας τμήματα της της παλαιάς και νέας εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου καθώς και εξόδους της Αττικής οδού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, εξακολουθούσε μέχρι τις 19:00 η διακοπή της κυκλοφορίας στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου στο 29,5 χλμ στο ρεύμα προς Κόρινθο (ανοιχτές είναι δύο λωρίδες κυκλοφορίας), στην παλιά Εθνική από γέφυρα Μάνδρας (στο ρεύμα προς Θήβα), στον κόμβο Μάνδρας-Μαγούλας (ρεύμα προς Αθήνα) και στην Αττική Οδό στην έξοδο προς Μάνδρα. 

Σοβαρές δυσκολίες στην κίνηση καταγράφονται επίσης σε μεγάλο τμήμα της νέας Εθνικής Οδού από το Δαφνί μέχρι τα Διυλιστήρια.  

Επιπλέον, διακόπηκε η κυκλοφορία στις οδούς Στρατηγού Ροκα (στη συμβολή με Δούκα), Λεωνίδα Στάμου (στο ύψος κόμβου Μάνδρας-Μαγούλας), στην οδό Καταδρομέων στα Μέγαρα (προς Αγ.Αικατερίνη Μάνδρας). 

Η αστυνομία επισημαίνει στους οδηγούς ότι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις μετακινήσεις στις συγκεκριμένες περιοχές.

Παράλληλα στιγμές αγωνίας ζουν για ακόμα μία ημέρα κάτοικοι της Μάνδρας λόγω της έντονης βροχόπτωσης. Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί πάνω από 45 κλήσεις από Μάνδρα και Μαγούλα για παροχή βοήθειας και άλλες 50 κλήσεις για άντληση υδάτων Επί ποδός στην ευρύτερη περιοχή βρίσκονται 80 πυροσβέστες με 40 οχήματα.